Tisková zpráva

 OFICIÁLNÍ TISKOVÁ ZPRÁVA

 

Rodinný festival

Kouřimská skála 2020 aneb Vzpomínka na Petra Muka

sobota 15. 8. 2020

KOUŘIM, areál Kouřimské skály – Podskalí

 

Přátelé zpěváka Petra Muka a festivalu Kouřimská skála!  

Letošní rok nám nabídl několik Petrových jubileí, kterými by byla Kouřimská skála 2020 vyšperkována, a o to více jsme se na tradiční srpnový festival těšili. Po složitém uvažování a z mnoha existujících důvodů i omezení, souvisejících s koronavirovou situací, jsme se rozhodli letošní ročník bohužel vynechat. Přišlo nám  líto takový program nuceně omezit počtem návštěvníků, a také dalšími finančními, organizačními, hygienickými a jinými regulacemi.

Doufáme, že naše rozhodnutí pochopíte a budete se s námi o to víc těšit na ročník příští, plánovaný na 14. 8. 2021, kdy si určitě vše vynahradíme. V nejbližší době vás budeme informovat o programu a účinkujících.  V těchto dnech jednáme s managery interpretů a snažíme se vše přesunout na již zmíněnou srpnovou sobotu v roce 2021.

Informace ke vstupenkám:

Věříme ve vaši podporu a doufáme, že již zakoupené vstupenky si ponecháte na příští rok. Stálo nás do této chvíle nemálo nákladů, energie  a času festival připravit (přípravy trvají rok). Proto již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

V případě, že opravdu projevíte zájem o refundaci,  a zakoupili jste vstupenky on-line, obraťte se na nás přes e-mail richart@richart.cz

Pokud jste zakoupili tištěné vstupenky v budově MÚ Kouřim, můžete je vracet ve Vinotéce č.p. 47 (krom pondělí a středy 14 – 18 hod.).

Děkujeme, že nám zůstáváte věrni a těšíme se, že budeme SPOLU 14. 8. 2021.

 

Tato akce je realizována s finančním přispěním Středočeského kraje.

www.kourimskaskala.cz/  Kourimska skala / Udalost: Kourimska skala 2020