Občerstvení

Připravte se na gurmánský zážitek!

(více na stránce OBČERSTVENÍ!)

Zastánci „klasické“ festivalové kuchyně rozhodně nepřijdou zkrátka – čekají na vás klobásky, vepřová krkovice v pepři, vepřová žebra s BBQ omáčkou a hranolky, klasický Hot dog, ale také třeba grilované prasátko na dřevěném uhlí, grilovaná kuřata, pražská šunka na kosti nebo třeba kapr marinovaný v citrusech.

Chybět nebudou ani pochoutky z asijské kuchyně, ochutnat můžete zeleninové kari s jasmínovou rýží, pečené vaječné nudle se zeleninou a kuřecím masem, polévku tom yam z kapra nebo třeba vepřový bok hij sin s rýžovými nudlemi. Zkrátka nepřijdou ani vegetariáni a vegani, kteří si na své pochoutky mohou koupit  ve stáncích s s vegetariánskými specialitami. Dalšími novinkami budou čočka beluga se zeleninou a mrkvové pyré, bramborák či salátový bar!

Pro milovníky sladkého bude připraveno několik stánků s vynikajícími domácími palačinkami  (5 druhů), lívance s borůvkovým žahourem a jablečný závin. U baru s alkoholem a koktejly můžete ochutnat kromě alkoholických nápojů i několik druhů klasických koktejů. Nealko a kávu nebo třeba mošty, limonády, vodu a různé druhy káv si můžete dát u nelko stánku a stánku s kávou. Víno bude nabízet vinný stánek.